Flux-stiri

Trustul Media Anima, unul dintre cele mai noi grupuri de presă independentă din România

  • Trustul Media Anima nu se implică în viața politică din România, dar va reacționa, informa, reflecta și analiza toate deciziile, comentariile și luările de poziție care vor viza și interfera cu interesele românilor din Diaspora și ale familiilor lor din România.
  • Trustul Media Anima va reacționa împotriva oricaror declaratii, tentative sau decizii, al caror scop este susținerea și promovarea extremismului, terorismului, antisemitismului și nerespectarea drepturilor omului.
  • Secțiunile site-urilor sunt actualizate în timp real, cu un conţinutul adaptat condiţiilor de piaţă bazat pe: încredere, acurateţe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.

Trustul Media Anima este unul dintre cele mai noi grupuri de presă independentă din România şi are misiunea de a oferi un conţinut personalizat de știri, informaţii şi publicitate plecând de la ideea că în jurul nostru, mai cu seamă în contextul în care ne aflăm, se desfăşoară o multitudine de evenimente cu o viteza ametitoare.

Cu o experiență de 12 ani, Anima News – Agenţia de Ştiri a Trustului Media Anima, a luat fiinţă în Israel, din dorinţa unor jurnalişti determinaţi şi profesionişti, susţinuţi de o echipă de management orientată către dezvoltare, având ca obiectiv oferirea unui conţinut de calitate, relevant şi adaptat la condiţiile actuale de piaţă.

Lansată din dorința de a acoperi informațiile din Israel și Orientul Mijlociu, Anima News este unica agenție de știri online în limba română care acoperă zilnic necesitatea de știri, informații, analize și comentarii din această zonă fierbinte a lumii.

Începând cu anul 2021, din dorința de a-și extine domeniile de interes și activitatea, în special pe cel mai important target al României și anume diaspora românească, conducerea Anima News a decis înființarea unui ONG românesc – Trustul Media Anima.

La ora actuală din Trust, în afară de Agenția de știri Anima News (animanews.org), mai fac parte:

  • Agenția Dor de dor – Vocea Diasporei (dordedorvoceadiasporei.com)
  • Diaspora culturală (debut – Vineri 16.04.2022) / diasporaculturală.com
  • Radio Anima News
  • TV Anima News

Emisiunile audio si video ale Trustului Media Anima pot fi vizionate pe site -ul Agenției de știri Anima News sau pe canalul YOUTUBE

Activitățile Trustului Media Anima se axează pe două direcții clare:

  1. Activitatea, problemele și necesitățile diasporei românești, militând prin informații, analize și comentarii în scris, audio și video atât pentru drepturile românilor de pretutindeni, cât si a celor care s-au întors în țară și a familiilor lor.
  2. Evenimentele, evoluțiile și problemele din Israel și Orientul Mijlociu

Trustul Media Anima nu se implică in viața politică din România, dar va reacționa, informa, reflecta și analiza toate deciziile, comentariile și luările de poziție care vor viza și interfera cu interesele românilor din Diaspora și ale familiilor lor din România.

Trustul Media Anima va reacționa împotriva oricaror declaratii, tentative sau decizii, al caror scop este susținerea și promovarea extremismului, terorismului, antisemitismului și nerespectarea drepturilor omului.
Secțiunile site-urilor sunt actualizate în timp real, cu un conţinutul adaptat condiţiilor de piaţă bazat pe: încredere, acurateţe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.

Președinte: Nando Mario Varga

The post Trustul Media Anima, unul dintre cele mai noi grupuri de presă independentă din România appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code