Flux-stiri

Putin le-a transmis forțelor militare un mesaj de mulțumire

  • Aceasta le-a felicitat pentru că „îşi îndeplinesc cu eroism datoria militară” în Ucraina.
  • Putin a salutat „serviciul lor impecabil în numele poporului rus şi al marii noastre patrii„.
  • Putin a spus că soldaţii au fost însărcinaţi să ofere asistenţă „republicilor populare din Donbas”.

Putin le-a transmis forțelor militare un mesaj de mulțumire. Aceasta le-a felicitat pentru că „îşi îndeplinesc cu eroism datoria militară” în Ucraina. Într-o cuvântare televizată, care a fost publicată şi pe site-ul Kremlinului, Putin a salutat „serviciul lor impecabil în numele poporului rus şi al marii noastre patrii„.

Putin a spus că soldaţii au fost însărcinaţi să ofere asistenţă „republicilor populare din Donbas”, referindu-se la cele două zone controlate de rebeli din estul Ucrainei și pe care Rusia le-a recunoscut ca state independente înainte de invazie.

Vreau să mulţumesc comandamentului, personalului forţelor pentru operaţiuni speciale, veteranilor unităţilor de forţe speciale pentru loialitatea lor faţă de jurământ, pentru serviciul lor impecabil în numele poporului Rusiei şi al marii noastre patrii”, a spus el. El a încheiat mesajul, spunând: „Vă doresc mult noroc, succes şi toate cele bune pentru voi şi pentru cei dragi vouă„. Discursul a fost rostit pentru a marca ziua forţelor speciale ale Rusiei care are loc la 27 februarie, începând din 2015.

Statele Unite anunţă sancţiuni directe împotriva lui Putin şi a lui Serghei Lavrov

Statele Unite au anunţat, vineri seară, impunerea de sancţiuni împotriva preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin şi a ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, din cauza intervenţiei militare ruse în Ucraina.

„Statele Unite se alătură Uniunii Europene şi îi sancţionează pe Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, pe ministrul de Externe, Serghei Lavrov şi pe membrii echipei prezidenţiale ruse pentru siguranţă naţională”, a declarat Jen Psaki, purtătoarea de cuvânt a Preşedinţiei SUA, conform CNN.

Jen Psaki a precizat, potrivit BBC, că, spre deosebire de sancţiunile impuse de Uniunea Europeană, care vizează doar activele lui Vladimir Putin şi lui Serghei Lavrov, măsurile Washingtonului vor bloca activele şi vor conţine interdicţii de călătorie.

The post Putin le-a transmis forțelor militare un mesaj de mulțumire appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code