Flux-stiri

LIVE UPDATE. A opta zi de invazie. Marina Fenina, angajat al Misiunii Speciale de Monitorizare a OSCE în Ucraina, a murit în timpul bombardării Harkovului

Marina Fenina, angajat al Misiunii Speciale de Monitorizare a OSCE în Ucraina, a murit în timpul bombardării Harkovului, a declarat Secretariatul OSCE din Viena.

Totodată, Banca Mondială și-a oprit toate programele în Rusia și Belarus, a informat Reuters

Între timp, în Ucraina, primarul orașului Mariupol a transmis un nou raport. Acesta a spus că miercuri a fost cea mai grea și mai brutală zi din toate cele șapte zile de război.

Rusii au vrut să omoare pe toată lumea, au tras în case și au lăsat orașul fără lumină, apă și căldură”, a spus primarul.

În Piața Sfântul Petru din Vatican, o mulțime de tineri participă la o adunare în cadrul cărei se roagă pentru pacea din Ucraina.

The post LIVE UPDATE. A opta zi de invazie. Marina Fenina, angajat al Misiunii Speciale de Monitorizare a OSCE în Ucraina, a murit în timpul bombardării Harkovului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code