Flux-stiri

Peste 600 de persoane au fost, miercuri, reținute în Rusia, la protestele împotriva războiului

  • Mai bine de 600 de persoane au fost reținute, miercuri, în Rusia, la protestele împotriva războiului.
  • Dintre cele 600, jumătate au fost reținute la Sankt Petersburg, iar cealaltă jumătate a fost oprită de polițiști la Moscova.
  • Tot miercuri, autoritățile din Moscova au reținut și copii, în urma unor acțiuni care arătau opoziția față de război.

Peste 600 de persoane au fost reținute, miercuri, în Rusia, la protestele împotriva războiului. Potrivit proiectului OVD-info, recunoscut drept „agent străin”, peste 300 de persoane au fost reținute la Sankt Petersburg și încă aproape 300 la Moscova.

Un număr de 15-30 de persoane au fost reținute la Chelyabinsk, Novosibirsk, Ekatrinburg. Zece dintre acestea au fost reținute în Kaliningrad, iar opt în Kurgan.

Acțiunile nu s-au încheiat încă.

Tot pe parcursul zilei de miercuri, mai mulți copii au fost reținuți de poliție, la Moscova, deoarece depuneau flori în fața ambasadei Ucrainei și țineau pancarte pe care era scris „Nu războiului”.

The post Peste 600 de persoane au fost, miercuri, reținute în Rusia, la protestele împotriva războiului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code