Flux-stiri

LIVE UPDATE. A unsprezecea zi de invazie. Zelenski vrea mai multe aeronave militare

  • Invazia rusă în Ucraina continuă.
  • În timp ce armata Rusiei continuă bombardamentele, Zelenski cere mai multe aeronave militare.

UPDATE ORA 05:00

Harkov, după bombardamentul nocturn:

Orașul Ovruci (regiunea Jîtomîr) a fost lovit aseară de o rachetă. Acoperișurile oamenilor au fost rupte de o astfel de explozie.

O explozie a avut loc lângă Harkov. Afost observat un avion inamic.

UPDATE ORA 04:00

Rușii au distrus termocentrala din Otîrka: cinci angajați au murit. Nu există încălzire în oraș, parțial – nu există apă și electricitate în case

Antony Blinken susține că Rusia nu lasă mass-media să informeze populația în legătură cu cele întâmplate în Ucraina.

Uzina blindată din Jîtomîr, după bombardamentele rușilor:

UPDATE ORA 03:00

Potrivit prognozei, prăbușirea președintelui Federației Ruse este așteptată în următoarele 12 luni.

Armata rusă jefuiește și uneori trage în mașinile civililor ucraineni. Videoclipul a fost publicat de șefului administrației militare Dmytro Zhyvytsky.

În Harkov, au loc evacuări, după ce un obuz a lovit în regiune.

Polonia ar putea furniza Ucrainei avioane de vânătoare MiG-29 și avioane de atac Su-25, în schimbul avioanelor de vânătoare F-16 din Statele Unite, relatează The Wall Street Journal, citând surse din administrația SUA.

Israelul va înființa și opera un spital de campanie la Lviv, Ucraina.

UPDATE ORA 02:00

Trupele ruse plănuiesc să pună mâna pe barajul hidrocentralei Kaniv, a declarat Marele Stat Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Ucraina va crea închisori cu drepturi depline pentru prizonierii de război ruși, a declarat Aleksey Arestovich, consilier al șefului Oficiului Președintelui Ucrainei.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis în favoarea Ucrainei cu privire la toate plângerile viitoare împotriva Rusiei, relatează Rada Supremă.

UPDATE ORA 01:00

Armata rusă a creat un „scut viu” al sătenilor din districtul Ohtîrka, pentru a proteja sistemul de rachete antiaeriene S-300 desfășurat, s dpud șeful Administrației Regionale de Stat Sumi, Dmitri Zhyvytsky.

Mariupol este sub asediu: inamicul a capturat 400.000 de ucraineni. Ocupanții, care au zădărnicit evacuarea Mariupolului, au capturat, de fapt, întreg orașul

Zelenski a vorbit cu Elon Musk și i-a mulțumit pentru ajutor.

UPDATE ORA 00:00

Statul Major al Armatei Ucrainene: „Apărarea noastră antiaeriană a doborât o dronă spion rusă”.

Armata rusă a transformat Groznîul și Alep în ruine. Acum vrea să ia Kievul, conform BBC.

Putin a semnat un decret privind plățile către familiile soldaților căzuți. Răniții vor primi o despăgubire totală de 5,9 milioane de ruble.

Zelenski, în timpul unei teleconferințe cu senatorii americani, a cerut ca aeronave militare să fie furnizate Ucrainei, a spus liderul democrat al Senatului, Chuck Schumer.

The post LIVE UPDATE. A unsprezecea zi de invazie. Zelenski vrea mai multe aeronave militare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code