Flux-stiri

LIVE UPDATE. Cincizeci și una de zile de invazie. 503 civili au murit în regiunea Harkov în timpul invaziei Rusiei în Ucraina, arată datele poliției ucrainene

Rapoarte de explozii în Kiev, Kherson, Bila Tserkva. Întreaga țară se află în alertă de raid aerian.


Ultima mare rafinărie de petrol din Ucraina a fost distrusă.

Potrivit canalelor ucrainene Telegram, rușii au lovit ultima rafinărie din Ivano-Frankivsk.


Un număr de 503 civili, inclusiv 24 de copii, au murit în regiunea Harkov în timpul celor 50 de zile de război al Rusiei împotriva Ucrainei, a transmis poliția din Ucraina.


Comisia Europeană va stabili dacă Ucraina îndeplinește cele două criterii principale pentru aderarea la UE: democrația și economia de piață, a declarat ambasadorul UE în Ucraina, Matti Maasikas, pentru CNN.


Președintele Volodimir Zelenski a declarat la finalul celei de-a cincizeci și una zile de invazie că, „în aceste 50 de zile, Ucraina a devenit un erou pentru întreaga lume, toți am devenit eroi.”

Redăm principalele declarațiil ale președintelui ucrainean Volodimir Zelenski:

  • „Trupele ruse repetă deja pe pământul nostru ceea ce Europa a văzut doar în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
  • Donbasul este cel pe care Rusia vrea să-l distrugă în primul rând.
  • Pe 24 februarie, puterile acestei lumi nu erau sigure că vom supraviețui.
  • Cincizeci de zile din apărarea noastră este realizarea a milioane de ucraineni.
  • Ocupanții vor fi responsabili pentru tot – pentru Bucea, Kramatorsk, Volnovakha, Okhtyrka, Gostomel, Borodyanka, Mariupol…
  • Un număr de 221 de militari ai Forțelor Armate ale Ucrainei au primit premii de stat, 34 dintre ei postum, alți 2 – angajați ai Serviciului Special de Stat.
  • Titlul „Erou al Ucrainei” i-a fost acordat maiorului Kukurba Oleksandr Vasyliovych – Șeful Serviciului de Informații al Brigăzii 299 de Aviație Tactică a Forțelor Armate ale Ucrainei.”

The post LIVE UPDATE. Cincizeci și una de zile de invazie. 503 civili au murit în regiunea Harkov în timpul invaziei Rusiei în Ucraina, arată datele poliției ucrainene appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code