Flux-stiri

LIVE UPDATE. Un an și două zile de la invazia Rusiei. Europa aprobă noi sancțiuni împotriva Rusiei

Șefa Comisiei Uniunii Europene, Ursula von der Leyen, are îndoieli cu privire la vaccinul Sputnik VȘefa Comisiei Uniunii Europene, Ursula von der Leyen, are îndoieli cu privire la vaccinul Sputnik V

  • Uniunea Europeană a aprobat, vineri seară, un nou pachet de sancțiuni menite să lovească economia Rusiei pentru invadarea Ucrainei, care a început cu doar un an în urmă.
  • Aceste sancțiuni vor viza în special tehnologii și materiale cu dublă utilizare civilă și militară și mijloace de propagandă și dezinformare, potrivit Președinției suedeze a Uniunii Europene.
  • În urmă cu un an, pe 24 februarie 2022, trupele ruse au pătruns pe teritoriul ucrainean la primele ore ale dimineții, declanșând cel mai grav conflict pe care l-a văzut Europa de la al Doilea Război Mondial.

La un an de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, Uniunea Europeană a aprobat un nou set de sancțiuni împotriva Moscovei, potrivit Le Point Fr.

Uniunea Europeană a aprobat un nou set de sancțiuni care vizează lovirea economiei Rusiei pentru invadarea Ucrainei, anunță președinția suedeză pe contul său de Twitter.

„A trecut un an de la invazia brutală și ilegală a Ucrainei de către Rusia. Astăzi, UE a aprobat un al 10-lea pachet de sancțiuni care include restricții mai dure la exportul de tehnologie și bunuri cu dublă utilizare, măsuri restrictive vizate împotriva persoanelor și entităților care sprijină războiul, difuzează propagandă sau livrează drone folosite de Rusia în război și măsuri împotriva dezinformarii rusești” , a indicat președinția suedeza a Consiliului UE.

În urmă cu un an, pe 24 februarie 2022, trupele ruse au pătruns pe teritoriul ucrainean la primele ore ale dimineții, declanșând cel mai grav conflict pe care l-a văzut Europa de la al Doilea Război Mondial.

The post LIVE UPDATE. Un an și două zile de la invazia Rusiei. Europa aprobă noi sancțiuni împotriva Rusiei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code