Flux-stiri

Ucraina și Republica Moldova au ajuns în finala Eurovision 2022

  • Conform statisticilor, ucrainenii de la Kalush Orchestra au șanse mari la trofeu.
  • România este pe ultimul loc.
  • Moldova s-a clasat la o poziție în spatele Ucrainei.

Pe lista celor zece ţări care s-au calificat în finala concursului se află Republica Moldova și Ucraina. Conform statisticilor, ucrainenii de la Kalush Orchestra au șanse mari la trofeu. Prima semifinală a concursului Eurovision, ediția cu numărul 66, a avut loc marți seară, la Torino.

A doua semifinală Eurovision 2022 va avea loc pe 12 mai, atunci când și URS, reprezentantul României, va urca pe scenă, cu numărul 13. Dacă te întrebi ce șansă are România de a pleca acasă cu trofeul, ei bine acesta se clasează pe ultimul loc
în topul preferințelor.

Formația Zdob și Zdub a fost reprezentanta R. Moldova la Eurovision 2022. Moldova s-a clasat la o poziție în spatele Ucrainei.

The post Ucraina și Republica Moldova au ajuns în finala Eurovision 2022 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code