Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 105 de război. În timp ce liderii mondiali discută despre petrolul rusesc, sute de oameni mor zilnic

soldați rușisoldați ruși

  • Se discută despre reducerea profiturilor Moscovei și finanțarea războiului împotriva Ucrainei. Discuțiile pe tema energiei au loc pe mai multe canale.
  • Primul miliard de dolari din ajutorul american a ajuns în Ucraina.
  • În același timp, KCSA a precizat că școlile din capitală se pregătesc pentru începerea noului an școlar în regim offline.

Țările G7 studiază posibilitatea de a limita prețurile petrolului rusesc

Se discută despre reducerea profiturilor Moscovei și finanțarea războiului împotriva Ucrainei. Discuțiile pe tema energiei au loc pe mai multe canale.

Unul dintre aceste canale este reprezentat de șerpași, confidenții liderilor G7. Să vedem ce progrese vom face, atât pe subiectul general al energiei, cât și în ceea ce privește diferitele opțiuni cu reducerea veniturilor din petrol ale Rusiei”, a declarat Jake Sullivan, consilierul prezidențial pentru securitate națională al președintelui SUA.

Primul miliard de dolari din ajutorul american a ajuns în Ucraina

Ambasadorul american la Kiev, Bridget Brink, a anunțat acest lucru. Suma totală a pachetului de ajutor, semnat de președintele Joe Biden la sfârșitul lunii mai, este de 40 de miliarde de dolari.

Potrivit lui Brink, alte 7,5 miliarde de dolari vor ajunge în Ucraina în viitorul apropiat.


25.000 de copii au fost deja înscriși în primele clase ale școlilor din Kiev. Mai mult de 80% din locuri au fost deja ocupate”, spun cei de la Administrația de Stat a orașului Kiev.

De menționat că anul acesta condițiile de înscriere în școli au fost simplificate la maximum: se permite depunerea documentelor în format electronic, prin poștă sau în copii scanate prin intermediul unei persoane de încredere. De asemenea, procesul de admitere în sine a fost prelungit până la 23 august.

În același timp, KCSA a precizat că școlile din capitală se pregătesc pentru începerea noului an școlar în regim offline.

The post LIVE UPDATE. Ziua 105 de război. În timp ce liderii mondiali discută despre petrolul rusesc, sute de oameni mor zilnic appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code