Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 117 de invazie. Canada intenționează să permită confiscarea activelor rusești sub sancțiune

razboi-ucrainarazboi-ucraina

  • Canada intenționează să permită confiscarea activelor rusești sub sancțiune.
  • Forțele armate ale Ucrainei sunt pregătite pentru o nouă ofensivă împotriva Harkovului.
  • Uniunea Europeană a prelungit până la 23 iunie 2023 sancțiunile împotriva Rusiei pentru anexarea Crimeei.

În cursul zilei, inamicul a lansat focuri grele în regiunea Sumyî. Punctele de control din regiunea Sumîmau fost bombardate cu mortiere, artilerie de calibru mic și lansatoare de rachete multiple.nCordonatorii au detectat peste 110 explozii pe teritoriul ucrainean. Nu au fost raportate victime în urma bombardamentelor.


Canada intenționează să permită confiscarea activelor rusești sub sancțiune Ministrul canadian de finanțe, Chrystia Freeland, a declarat. „În ceea ce privește sancțiunile împotriva Rusiei, sper ca legea mea de buget să fie aprobată în zilele următoare. Acesta conține, pentru prima dată în istoria Canadei, reguli care ne vor permite să confiscăm, dar și să înghețăm activele sub sancțiune”, a declarat Freeland.

A adăugat că a discutat ideea cu SUA și cu alți parteneri internaționali. Este de părere că puterile legale trebuie extinse, deoarece va fi important să se găsească bani pentru reconstrucția Ucrainei. Friland a subliniat că cea mai potrivită sursă de finanțare este confiscarea activelor rusești

The post LIVE UPDATE. Ziua 117 de invazie. Canada intenționează să permită confiscarea activelor rusești sub sancțiune appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code