Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 461 de invazie rusă. Peste 370 de bombardamente și șase lovituri aeriene în ultimele 24 de ore, în estul Ucrainei

  • Serhiy Cherevatyi, purtătorul de cuvânt al grupului estic al Forțelor ucrainene, a declarat că parașutiștii și unitățile motorizate rusești au preluat în schimb poziții în orașul estic asediat.
  • De asemenea, Cherevatyi a declarat pentru televiziunea ucraineană că au avut loc trei confruntări militare în regiunea sa în ultimele 24 de ore.
  • Rusia înlocuiește luptătorii mercenari Wagner cu unități ale armatei ruse în Bakhmut.

Cherevatyi a adăugat că forțele ucrainene au ripostat la foc, iar 155 de soldați inamici au fost uciși și 116 răniți. Reuters nu a putut confirma relatările de pe câmpul de luptă, scrie The Independent.„Au fost 373 de bombardamente de diferite tipuri în ultimele 24 de ore și șase lovituri aeriene asupra pozițiilor noastre”, a spus el.

Cherevatyi a mai spus că armata ucraineană efectua „o reorganizare și alte mișcări militare… astfel încât mișcările ulterioare să poată avea și mai mult succes în ceea ce privește lovirea inamicului”.

Rusia înlocuiește luptătorii mercenari Wagner cu unități ale armatei ruse în Bakhmut. Armata privată Wagner a Rusiei a început să predea poziții trupelor regulate în această săptămână, după ce a declarat controlul total asupra Bakhmut, orașul din estul Ucrainei care a fost martor al celei mai lungi și mai sângeroase bătălii din timpul războiului.

The post LIVE UPDATE. Ziua 461 de invazie rusă. Peste 370 de bombardamente și șase lovituri aeriene în ultimele 24 de ore, în estul Ucrainei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 34 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code