Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 623 de război în Ucraina. Zelenski exclude organizarea unui vot prezidențial în primăvară/ Forțele rusești speră să încercuiască un oraș din estul Ucrainei după două asalturi eșuate

  • Forțele rusești speră să încercuiască un oraș din estul Ucrainei după două atacuri eșuate.
  • Orașul-cheie Avdiivka a fost descris ca fiind următorul Bahmut” și a fost distrus aproape în totalitate după aproape nouă ani de lupte.
  • Volodimir Zelenski a exclus organizarea unui vot prezidențial în primăvară.

Forțele rusești speră să încercuiască un oraș din estul Ucrainei după două atacuri eșuate. Vitaly Barabash, șeful administrației militare ucrainene din orașul Avdiivka, a declarat că el crede că Moscova va avansa imediat ce vremea o va permite, scrie Sky News.

Al treilea val va avea loc cu siguranță. Inamicul se regrupează după un al doilea val de atacuri nereușite”, a declarat el.

Orașul-cheie Avdiivka a fost descris ca fiind următorul Bahmut” și a fost distrus aproape în totalitate după aproape nouă ani de lupte.

Volodimir Zelenski a exclus organizarea unui vot prezidențial în primăvară și a îndemnat țara sa să evite diviziunile politice. Zelenski, care a fost ales pentru un mandat de cinci ani în martie 2019, a evitat anterior declarații definitive cu privire la această chestiune.

Dar astăzi el a declarat: Nu am avut nicio îndoială: Acum, în timp de război, când există atât de multe provocări, este absolut iresponsabil să arunci subiectul alegerilor în societate într-un mod ușor și jucăuș. Trebuie să ne dăm seama că acum este timpul apărării, timpul bătăliei care determină soarta statului și a poporului, nu timpul manipulărilor, pe care doar Rusia le așteaptă de la Ucraina”.

Citește și:

The post LIVE UPDATE. Ziua 623 de război în Ucraina. Zelenski exclude organizarea unui vot prezidențial în primăvară/ Forțele rusești speră să încercuiască un oraș din estul Ucrainei după două asalturi eșuate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 71 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code