NEWSNET

Flux-stiri

Liviu Dragnea recunoaște că trăiește din banii Irinei Tănase: „Nu mor de foame, mă mai ajută și copiii”

dragnea-irina-tanasedragnea-irina-tanase

  • Liviu Dragnea afirmă că trăiește din salariu și din banii Irinei.
  • Dragnea: Nu mor de foame. Mă mai ajută copiii.
  • Liviu Dragnea a ieșit din pușcărie pe 15 iulie.

Nu-i o rușine ca bărbatul să mai apeleze la portofelul femeii, din când în când. I se întâmplă și lui Liviu Dragnea. Fostul șef PSD a ajuns la mâna Irinei. Cu toate astea, zice că nu moare de foame. Trăiește cu o parte din salariu.

Și din ce mai câștigă și mai tânăra lui iubită. Irina are un cabinet de mediator și e fericita posesoare a unui apartament de 260.000 de euro.

De când a fost dat afara din politică, Dragnea a ajuns salariat la firma fiului său, Ștefan. De acolo încasează doar o treime din bani, restul e sub sechestru. „Nu mor de foame. Trăiesc cu o parte din salariu. Și cu ce câștiga Irina. Mă mai ajută copiii”, spune Liviu Dragnea, fost președinte PSD.

Liviu Dragnea mai are două dosare: Vizita la Trump, trimis în instanță, și greul dosar TelDrum.

The post Liviu Dragnea recunoaște că trăiește din banii Irinei Tănase: „Nu mor de foame, mă mai ajută și copiii” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code