Flux-stiri

Lumea a dispărut din Google Maps. O eroare tehnică majoră a avut loc

  • Serviciul online Google Maps a picat, iar informații esențiale nu mai apăreau pe hărți.
  • Posibilitatea ca utilizatorii Google Maps să navigheze era încă valabilă, iar aceștia continuau să primească instrucțiuni sub formă de text cu privire la locurile către care se îndreptau.
  • Instrucțiunile nu puteau fi suprapuse peste hartă, întrucât aceasta nu mai era disponibilă, în timp ce recenzile și recomandările erau încă afișate.

Serviciul online Google Maps a căzut, motiv pentru care informațiile esențiale dispăreau. Totul a fost cauzat de o eroare tehnică de mare amploare, în ciuda faptului că site-ul nu a întâmpinat mari probleme de încărcare.

Posibilitatea ca utilizatorii Google Maps să navigheze era încă valabilă, iar aceștia continuau să primească instrucțiuni sub formă de text cu privire la locurile către care se îndreptau. Cu toate acestea, instrucțiunile nu puteau fi suprapuse peste hartă, întrucât aceasta nu mai era disponibilă. Recenzile și recomandările erau încă afișate.

Conform site-ului de urmărire Down Detector, astfel de probleme erau întâmpinate de utilizatorii din întreaga lume, o mare parte dintre aceștia raportând dificultățile întâlnite, relatează Independent.

Un lider al mafiei italiene, găsit după 20 de ani cu ajutorul Google Maps

Un lider al mafiei italiene, care era fugar de ani de zile, a fost arestat, după ce a fost reperat pe aplicația Google Maps. Gioacchino Gammino, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit în Galapagar, la aproximativ 40 km de Madrid, Spania, unde trăia cu numele de Manuel.

O fotografie de pe Google Street View înfățișând un bărbat care seamănă cu Gammino stând în fața unui magazin alimentar a fost esențială pentru urmărirea fugarului, spun anchetatorii.

Gammino a evadat dintr-o închisoare din Roma în 2002 și a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă în anul următor. A fost membru al unui grup mafiot sicilian, cunoscut sub numele de Stidda, și unul dintre cei mai căutați gangsteri din Italia.

The post Lumea a dispărut din Google Maps. O eroare tehnică majoră a avut loc appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code