Flux-stiri

Putin, convins că urmează să fie otrăvit. Acesta a înlocuit 1.000 de oameni din cercul apropiat

  • Vladimir Putin crede că urmează să fie otrăvit, motiv pentru care pune oamenii să guste din mâncare înaintea sa.
  • Acesta a schimbat 1.000 dintre persoanele din anturajul său.
  • Otrăvirea a mai fost folosită de către oamenii importanți ai Rusiei.

Vladimir Putin se teme că ar putea fi otrăvit, motiv pentru care a luat decizia de a înlocui personalul de la Kremlin. Mai exact, președintele Rusiei a înlocuit 1.000 de persoane, conform lui Craig Copetas, redactor colaborator al Daily Beast.

Mai mult decât atât, redactorul a mărturisit că Putin și-ar pune personalul să îi guste din mâncare, relatează Inside Edition. Un nou raport susține că acesta este cuprins de paranoia și este convins că o persoană din cercul său apropiat îl va ucide.

„Spălătorese, secretare, bucătari – la un grup complet nou de oameni. Evaluarea din partea comunității de informații este că este speriat”, a declarat Copetas. Temerile sale sunt, oarecum, justificate, deoarece otrăvirea ar fi metoda preferată a rușilor de a scăpa de oponenți.

În anul 2018, autoritățile au declarat că aghiotanții lui Putin ar fi pulverizat otravă pe ușa casei fostului spion Serghei Skripal, însă el și fiica lui au reușit să scape. De asemenea, se crede că Putin este cel care a cerut otrăvirea lui Alexei Navalny, liderul opoziției. În prezent, acesta este în închisoare, după ce reușit să scape cu viață.

Putin îi amenință pe rușii care se opun războiului din Ucraina

Vladimir Putin a făcut apel la o „curățare naturală” a „gunoaielor și a trădătorilor” din Rusia care pun la îndoială invazia sa în Ucraina. Într-un discurs televizat din 16 martie, el a acuzat, de asemenea, Occidentul că încearcă să divizeze societatea rusă și să provoace o confruntare civilă.

„Occidentul va încerca să se bazeze pe așa-zisa coloană a cincea, pe trădătorii națiunii, pe cei care câștigă bani aici, cu noi, dar locuiesc acolo. Când spun trăiesc acolo, nu mă refer la sensul geografic al cuvântului, ci la gândurile lor”, a spus Vladimir Putin într-o intervenție televizată, potrivit CNN.

„În multe țări occidentale, oamenii sunt supuși unei persecuții reale doar pentru că sunt din Rusia, li se refuză îngrijirea medicală, li se dau afară copiii din școli, părinții lor își pierd locurile de muncă și li se interzic muzica, literatura rusă și cultura”, a afirmat liderul de la Kremlin.

The post Putin, convins că urmează să fie otrăvit. Acesta a înlocuit 1.000 de oameni din cercul apropiat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code