Flux-stiri

Mai mulți copii au fost reținuți la Moscova de poliție pentru că depuneau flori la ambasada Ucrainei și transmiteau mesajul „Nu războiului!”

  • Mai mulți copii au fost reținuți, miercuri, de poliția din Moscova, după ce aceștia au fost văzuți în timp ce depuneau flori la ambasada Ucrainei și transmiteau mesajul „Nu războiului!”
  • Informația a fost transmisă pe Twitter de către singurul ziar independent din Rusia – Novaya Gazeta.
  • Ulterior, copiii au fost eliberați.

Mai mulți copii au fost reținuți, miercuri, de poliție, la Moscova, pentru că au depus flori la ambasada Ucrainei și au ținut pancarte pe care scria: „Nu războiului!”

În departamentul de poliție Presnensky, copiii și părinții lor sunt lăsați peste noapte. Poliția i-a reținut când au depus flori la ambasada ucraineană„, a scris pe Twitter Novaya Gazeta, principalul ziar independent din Rusia, în limba rusă, alături de o fotografie cu copiii și părinții lor.

Ulterior, copiii au fost eliberați, a relatat ziarul.

The post Mai mulți copii au fost reținuți la Moscova de poliție pentru că depuneau flori la ambasada Ucrainei și transmiteau mesajul „Nu războiului!” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code