NEWSNET

Flux-stiri

Marcel Ciolacu: Carnetul de partid de la PNL a devenit mai tare decât certificatul COVID

Marcel Ciolacu susține că Guvernul va tăia cu 25% salariileMarcel Ciolacu susține că Guvernul va tăia cu 25% salariile

  • În România Normală a lui Ioahnnis şi Cîţu, românii sunt iar pedepsiţi pentru ca liberalii să-şi rezolve războiul pentru putere, acuză Marcel Ciolacu.
  • „Carnetul de partid de la PNL a devenit mai tare decât certificatul COVID”, spune președintele PNL.

„În România aflată în plin val patru al pandemiei, preşedintele participă la sindrofii pretenţioase şi îi invită pe românii îngroziţi de teama facturilor la energie să joace golf. Celălalt inconştient, premierul dornic să se înscăuneze şef la PNL, merge pe furiş la mare, să se pozeze singur, pe o plajă pustie. Acestea sunt preocupările binomului care conduce <în parteneriat> ţara, în vreme ce, pentru români, realitatea este tot mai dramatică- 88% dintre pacienţii cu cancer care se aflau sub tratament în 2019 au murit într-un an de zile! Inuman! Grotesc! Criminal”, scrie Marcel Ciolacu, luni, pe Facebook.

El menţionează şi că mai sunt doar câteva paturi libere la ATI pentru bolnavii COVID.

„Mii de români au fost îngropaţi în saci de plastic fără slujbă şi fără cei dragi alături! Zero preocupare pentru problemele oamenilor! Nicio măsură pentru ca românii să nu mai moară pe capete. Singura preocupare este cum să îşi ţină mizeria de Congres, indiferent de câte alte restricţii vor trebui să suporte românii. În România Normală a lui Ioahnnis şi Cîţu, românii sunt iar pedepsiţi pentru ca liberalii să-şi rezolve războiul pentru putere. Iar pentru asta, carnetul de partid de la PNL a devenit mai tare decât certificatul COVID”, conchide liderul social-democraţilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă” de la clubul de golf din comuna Pianu, judeţul Alba, şi a spus că golful se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi români să descopere acest sport, care oferă multe satisfacţii. La rândul său, premierul Florin Cîţu a fost la Vama Veche.

Niciun pat nu mai este liber la terapie intensivă în Bucureşti pentru pacienţii bolnavi de COVID. Conform datelor existente în aplicaţia alerte.ms, luni la ora 14.00, în România există 1.087 de paturi de ATI destinate pacienţilor COVID-19.

The post Marcel Ciolacu: Carnetul de partid de la PNL a devenit mai tare decât certificatul COVID appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code