NEWSNET

Flux-stiri

Marcel Ciolacu se gândește la proiectul unei companii energetice naţionale

Marcel Ciolacu se gândește la proiectul unei companii energetice naţionaleMarcel Ciolacu se gândește la proiectul unei companii energetice naţionale

Liderul PSD Marcel Ciolacu a emis duminică ideea unei companii energetice naţionale, care să prooducă energie dintr-un mix de surse şi care să poată asigura într-un interval de 3 – 5 ani independenţa energetică a României.

Ciolacu spune că traversăm o criză mondială a energiei, care a fost gestionată mai prost în România. „Cred că e momentul, cu o asemenea forţă politică, să creăm o companie serioasă, care să producă şi verde şi nuclear şi pe cărbuni şi gaze, o companie naţională astfel încât în trei, maxim cinci ani România să fie independentă energetic”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

Liderul PSD a precizat că la şedinţa de luni a coaliţiei sunt doi invitaţi, ministrul Energiei, caare să lămurească situaţia stocurilor, precum şi ministrul Finanţelor.

Ciolcu spune că mixul de energie verde şi producţie pe cărbune este o abordarea corectă, sugerată de specialişti.

The post Marcel Ciolacu se gândește la proiectul unei companii energetice naţionale appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code