Flux-stiri

Marea Britanie are în vedere o desfășurare majoră a NATO pentru a consolida frontierele Europei

Marea britanie desfășurareMarea britanie desfășurare

  • Marea Britanie anunță că orice incursiune rusă în Ucraina va fi întâmpinată cu sancțiuni rapide.
  • Boris Johnson va vizita regiunea săptămâna viitoare.
  • Premierul britanic va purta discuții telefonice cu președintele Vladimir Putin.

Marea Britanie ia în considerare posibilitatea de a face o desfășurare majoră a NATO ca parte a unui plan de consolidare a frontierelor Europei ca răspuns la masarea de trupe rusești la granița cu Ucraina, a declarat guvernul.

Marea Britanie a declarat că orice incursiune rusă în Ucraina va fi întâmpinată cu sancțiuni rapide și ar fi devastatoare pentru ambele părți. Premierul Boris Johnson urmează să viziteze regiunea săptămâna viitoare și, de asemenea, va vorbi la telefon cu Vladimir Putin.

Johnson ia în considerare cea mai mare ofertă posibilă pentru membrii pactului de apărare al NATO din țările nordice și baltice, care ar dubla numărul de trupe și ar trimite arme defensive în Estonia, a declarat biroul său. „Acest pachet ar trimite un mesaj clar Kremlinului – nu vom tolera activitatea lor destabilizatoare și vom fi întotdeauna alături de aliații noștri din NATO în fața ostilității rusești”, a declarat Johnson într-un comunicat.

Am ordonat forțelor noastre armate să se pregătească să se desfășoare în toată Europa săptămâna viitoare, asigurându-ne că suntem capabili să ne sprijinim aliații din NATO”.

Oficialii vor finaliza detaliile ofertei la Bruxelles săptămâna viitoare, iar miniștrii vor discuta luni despre opțiunile militare.

Intensificând eforturile diplomatice după ce s-a confruntat cu critici pentru că nu a făcut suficient, Johnson va face o a doua călătorie pentru a se întâlni cu omologii din NATO la începutul lunii viitoare, a declarat biroul său. Miniștrii britanici de externe și de apărare vor merge, de asemenea, la Moscova, tocmai pentru discuții cu omologii lor ruși în zilele următoare, cu scopul de a îmbunătăți relațiile și de a detensiona tensiunile.

The post Marea Britanie are în vedere o desfășurare majoră a NATO pentru a consolida frontierele Europei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code