Flux-stiri

Marian Godină a oferit o altă perspectivă în cazul polițistului care a ucis o fetiță pe trecerea de pietoni

  • Marian Godină a publicat pe blogul său o postare în care oferă o altă perspectivă asupra cazului polițistului care a ucis-o pe Raisa, o fetiță de 11 ani, în timp ce traversa strada.
  • Acest val uriaș de ură nu este altceva decât rezultatul adevăratelor campanii de denigrare a Poliției și a polițiștilor susținute de ani de zile de presă, politicieni și persoane publice.”
  • Marian Godină consideră că populația este influențată de „campaniile de denigrare a Poliției susținute de presă, politicieni și anumite persoane publice”.

Marian Godină a publicat pe blogul său un articol în care oferă o altă perspectivă asupra cazului polițistului care a ucis-o pe Raisa, o fetiță de 11 ani, în timp ce traversa strada.

Polițistului, celebru în mediul online, a simțit nevoia să reacționeze în cazul accidentului de pe str. Laminorului după ce luni, un bărbat a sunat la 112 și a transmis că, în cazul în care polițistul care a comis accidentul nu va fi arestat, va împușca primul polițist pe care îl va vedea pe stradă.

Printr-un apel la 112, o persoană a anunțat că, în cazul in care polițistul care a comis accidentul de pe str. Laminorului nu va fi arestat, va împușca primul polițist care-i va ieși în stradă. Majoritatea comentariilor de la știrile cu acest apel de la 112 îl susțin pe apelant, ba chiar îl încurajează, comentatorii susținând că așa ar fi just.

Acest val uriaș de ură nu este altceva decât rezultatul adevăratelor campanii de denigrare a Poliției și a polițiștilor susținute de ani de zile de presă, politicieni și persoane publice.
Și nu mă refer aici la scoaterea la iveală a derapajelor unor polițiști sau a întregii instituții, căci ăsta e rolul presei și e unul chiar benefic. Doar că presa nu se limitează la asta, ci de multe ori denaturează realitatea, uneori prin minciuni grosolane, alteori prin omisiune.

Despre accidentul mortal de acum câteva zile s-au scris deja sute de articole și s-au postat mii de comentarii. Nu am citit încă niciun articol obiectiv, cu explicații pe înțelesul tuturor, ci doar articole care să atragă cât mai multe comentarii, cât mai multe opinii. Pentru că rolul prioritar al presei se pare că a devenit acela de a vinde și mai puțin de a informa corect și obiectiv”, a scris Marian Godină pe blogul său.

S-a dovedit ulterior că polițistul a sunat de mai multe ori la 112

Marian Godină consideră că populația este influențată de „campaniile de denigrare a Poliției susținute de presă, politicieni și anumite persoane publice”. Deși polițistul a precizat că articolul său nu era menit să-i ia apărarea polițistului, ci de a informa persoanele care se las prea ușor influențate de știrile false și de argumente nedovedite și neverificate, a fost criticat în sute de comentarii și acuzat că nu este obiectiv în ceea ce îl privește pe colegul său de breaslă.

Articolul nu are rolul de a-i lua apărarea polițistului, deși recunosc că îmi pare foarte rău pentru el, ci are rolul de a informa corect pe cei care caută asta în locul știrilor «scandaloase»” a precizat polițistul înainte de a încheia cu câteva sfaturi.

Marian Godină consideră că statutul de polițist al celui care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni din București nu-l va ajuta pe autor, ci dimpotrivă. În plus, acesta va trebui să poarte „această grea povară tot restul vieții”.

Marian Godină spune că un accident mortal reprezintă una „dintre cele mai mari tragedii prin care poate trece omul de-a lungul vieții sale” și înțelege revolta celor care îi doresc polițistului din București „să putrezească în pușcărie, să fie omorât”. „S-a dovedit ulterior că polițistul a sunat de mai multe ori la 112 , sunt înregistrări audio în care se poate auzi un om în stare de șoc, pierdut în spațiu, în niciun caz un animal sau un dement așa cum este numit de un deputat și un medic, oameni plini de empatie de altfel”, a mai spus polițistul, precizând că au fost ușor de demontat acuzațiile că polițistul nu ar fi sunat la 112, informația a putut fi ușor de verificat cu un simplu apel la STS.

The post Marian Godină a oferit o altă perspectivă în cazul polițistului care a ucis o fetiță pe trecerea de pietoni appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code