Flux-stiri

Unul dintre cei mai buni jucători români de CS:GO, găsit mort în Rusia

  • Considerat unul dintre cei mai buni jucători la nivel european la CS:GO, Alex era stabilit în Italia împreună cu părinții săi. 
  • Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident„, fără a exclude, însă, sinuciderea.
  • Ambele ipoteze sunt de neconceput pentru familia băiatului.

Alex Dincof (22 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de CS:GO, a fost găsit mort în Rusia. Se afla în orașul Rostov, pentru a-și vizita iubita, relatează GSP

Tragedia s-a petrecut pe 3 ianuarie, când Alex sau „Fusion”, cum era cunoscut în lumea lumea e-sportului, a mers la Rostov pentru a-și vedea prietena. Ulterior, acesta a fost găsit decedat după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc.

Considerat unul dintre cei mai buni jucători la nivel european la CS:GO, Alex era stabilit în Italia împreună cu părinții săi. 

Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident„, fără a exclude, însă, sinuciderea. Ambele ipoteze sunt de neconceput pentru familia băiatului.

Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva. Din păcate, comunicarea cu autoritățile din Rostov nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”, a spus mama tânărului, Tudorița Dincof potrivit Cronaca Qui.

Alex era unul dintre cei mai buni jucători de CS:Go din Europa

Fusion” și-a început cariera în CS:GO în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Milan Games Week. Din acel an a urcat atât de repede în clasament, încât a reușit să se întrețină doar practicând e-sport și călătorind peste tot în lume, pentru a concura.

La CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) atinsese cote de excelenţă atât de mari, încât era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni. Când a plecat în Rusia era foarte fericit”, au declarat unii dintre prietenii săi.

The post Unul dintre cei mai buni jucători români de CS:GO, găsit mort în Rusia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code