Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. Călin Andrei Zamfirescu, Codruț Sarafoleanu și Marga Nițu, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de astăzi sunt avocatul Călin Andrei Zamfirescu, și dr. Codruț Sarafoleanu, şeful Clinicii ORL de la Spitalul Sfânta Maria din Bucureşti și Marga Nițu, jurnalist Aleph News.

Călin-Andrei Zamfirescu, unul dintre experţii de marcă în domeniul litigiilor şi arbitrajului comercial, face diseară la Marius Tucă o analiză a libertăților, drepturilor, restricțiilor și atitudinii civice în pandemie. Acesta explică și motivul pentru care Societatea civilă de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) a lansat concursul cu premii pe tema ,,Restrângerea libertăților individuale în context pandemic.”

Trăim în era în care gustul și mirosul au devenit repere importante între a avea și a nu avea Covid. Dr. Codruț Sarafoleanu vorbește despre consecințele și pericolele asupra calității și sănătății vieții, în cazul în care pierderea simțurilor post-Covid afectează pacientul pe o perioadă îndelungată.

Jurnalista Marga Nițu vine diseară la Marius Tucă cu ultimele informații despre negocierile politice și luptele interne pentru formarea mult așteptatului Guvern.Totodată, aceasta ne spune pe cine vor să vaccineze aleşii, dar și ce prevăd amendamentele depuse la legea privind obligativitatea certificatului verde.

La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Libertatea ta se termină acolo unde începe libertatea celuilalt!”(John Stuart Mill, filosof britanic)

The post „Marius Tucă Show”. Călin Andrei Zamfirescu, Codruț Sarafoleanu și Marga Nițu, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code