Flux-stiri

Un tânăr de 19 ani a rămas fără o mână după ce a încercat să taie un proiectil cu bormaşina

Un tânăr de 19 ani a rămas fără o mână după ce a încercat să taie un proiectil cu bormaşinaUn tânăr de 19 ani a rămas fără o mână după ce a încercat să taie un proiectil cu bormaşina

  • Un tânăr de 19 ani din Iaşi a rămas fără mâna stângă şi cel mai probabil va pierde şi un ochi după ce a încercat să taie un proiectil cu bormaşina.
  • Tânărul a se află la SPitalul Sf.Spiridon și urmează fie operat.

Potrivit prof. dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU SMURD Iaşi, solicitarea a venit de la un tânăr de 19 ani, din satul Petriş, care iniţial a declarat că i-a explodat telefonul în mână.

Ulterior s-a dovedit că tânărul a găurit un cartuş cu bormaşina şi acesta a explodat.

„De fapt, era un obuz pe care îl avea demult în magazie şi s-a gândit să-l desfacă”, spune medicul.

Tânărul de 19 ani a ajuns la UPU Spitalului Sf. Spiridon.

Acesta şi-a pierdut mâna stângă şi este posibil să piardă şi ochiul drept. A suferit traumatisme la aproape toate organele.

Tânărul va fi operat de profesionişti în chirurgie generală, maxilo-facială, oftalmologie, chirurgie plastică şi ortopedie.

„Prognosticul funcţional, legat de mână şi ochi, este extrem de rezervat”, adaugă sursa citată.

The post Un tânăr de 19 ani a rămas fără o mână după ce a încercat să taie un proiectil cu bormaşina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code