Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. Invitat: Constantin Necula, de la 19:00, la Aleph News

„Marius Tucă Show”. Alexandru Rafila și Adrian Oianu, de la 19:00, la Aleph News„Marius Tucă Show”. Alexandru Rafila și Adrian Oianu, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitatul de astăzi este părintele Constantin Necula.

Orice discuție cu părintele Constantin Necula ar putea dura lejer preț de-o veșnicie. Are har. Și dar. Are bunătate în glas și zâmbete în suflet. Îl vedeți și îl ascultați diseară la Marius Tucă vorbind, așa cum numai el știe, despre transformarea lumii și facerea ei întru’ pandemie, despre educație și despre Crăciunul din noi, azi și mereu. Sus inimile!

La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Credința înseamnă să faci primul pas chiar dacă nu vezi toată scara”( Martin Luther King)

The post „Marius Tucă Show”. Invitat: Constantin Necula, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code