Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. Manuela Hărăbor, Adrian Marinescu, Bogdan Teodorescu și Cornel Nistorescu, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt actrița Manuela Hărăbor, dr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului ”Matei Balş”, prof. Bogdan Teodorescu, analist politic și jurnalistul Cornel Nistorescu.

Manuela Hărăbor s-a vindecat recent de Covid-19, fiind infectată de un coleg vaccinat și netestat. Este foarte revoltată de măsurile luate de autorități. Ce strategie crede ea că ar fi trebuit urmată de către cei care ne conduc ne spune diseară.

Doborâm recorduri în fiecare zi, suntem aproape ultimii la vaccinare, avem criză guvernamentală suprapusă peste cea sanitară. Nu respectăm reguli, nu ascultăm ce ne spun doctorii. Situația din spitale este foarte gravă. Medicul Adrian Marinescu ne spune, cu optimism, ce trebuie să facem ca să ieșim din asta cu cât mai puține pierderi.

Un președinte care ne amenință cu o ”sumedenie” de restricții, un PNL care propune din a doua mișcare un premier și ăla nu e Cîțu, o Românie care pierde în fiecare minut. Când vom avea Guvern și care va fi el? Cornel Nistorescu și Bogdan Teodoresu discută cu Marius Tucă despre situația unei țări aruncate în haos de către liderii ei politici.

De la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. “ Libertatea politică, liniştea unei naţiuni, însăşi ştiinţa sunt daruri pentru care destinul percepe biruri plătite cu sânge. (Balzac)”

The post „Marius Tucă Show”. Manuela Hărăbor, Adrian Marinescu, Bogdan Teodorescu și Cornel Nistorescu, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code