Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. Victor Alistar și Marius Oprea, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară, la ora șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt Victor Alistar, membru CSM din partea societății civile, și Marius Oprea, istoric.

Astăzi e despre mecanismele de reglare ale Justiției, despre multele neregularități din sistemul judiciar, despre chiolhanuri cu magistrați și derbedei penali. Despre ponderi în structura CSM și despre cum își bagă Politicul nasul unde nu-i fierbe oala, diseară, de la șapte, într-un interviu marca “Marius Tucă”, la Aleph News și pe alephnews.ro.

Marius Oprea vine în partea a doua a emisiunii și analizează din perspectivă istorică tot ce se întâmplă acum pe scena politică de la noi.

Marius Tucă Show, diseară, de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Pentru că, “Până acum, oamenii nu au găsit un alt drum spre adevăr decât greșeala” (Nicolae Iorga).

The post „Marius Tucă Show”. Victor Alistar și Marius Oprea, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code