NEWSNET

Flux-stiri

Medicii din Timișoara, prezenți în biserici pentru a discuta cu enoriașii despre riscurile COVID-19

Medicii din Timișoara, prezenți în biserici pentru a discuta cu enoriașii despre riscurile COVID-19Medicii din Timișoara, prezenți în biserici pentru a discuta cu enoriașii despre riscurile COVID-19

  • Campania poartă denumirea „Trup şi suflet pentru viaţă” .
  • Medicii vor răspunde curiozităților despre COVID-19, vaccin și riscuri.
  • Comunitatea medicală din Timișoara mai organizat și un maraton al vaccinării, care a fost preluat și de alte orașe.

O nouă acțiune de voluntariat a fost lansată de comunitatea medicală din Timişoara, intitulată „Trup şi suflet pentru viaţă”. Medicii timişoreni vor merge în bisericile catolice din oraş şi la finalul liturghiei vor discuta cu enoriaşii şi le vor răspunde întrebărilor legate de riscurile Covid, vaccinul anti-Covid şi măsurile de prevenire.

„Această iniţiativă a fost îmbrăţişată de medici de prestigiu din Timişoara, fiecare urmând să meargă voluntar la câte o biserică din oraş: prof. dr. Dorel Săndesc, prof. dr. Cristian Oancea, prof. dr. Dan Lighezan, prof. dr. Bogdan Timar, conf. dr. Ovidiu Bedreag, conf. dr. Ovidiu Fira-Mladinescu, dr. Stela Iurciuc, dr. Virgil Musta, dr. Ciprian Gândac. Bisericile catolice care şi-au deschis porţile medicilor pentru această acţiune fără precedent sunt Parohia I Cetate, Parohia II Fabric, Parohia III Elisabetin, Parohia IV Iosefin, Parohia V Mehala, Parohia VI Fratelia, Parohia VII Freidorf, Biserica Piaristă şi Biserica Catolică Bulgărească Notre Dame”, anunţă RO-Vaccinare.

Acţiunea a început duminică şi a fost organizată de Asociaţia pentru ATI ,,Aurel Mogoşeanu’’ Timişoara.

The post Medicii din Timișoara, prezenți în biserici pentru a discuta cu enoriașii despre riscurile COVID-19 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code