Flux-stiri

Spargere la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca

Spargere la Teatrul Maghiar din Cluj-NapocaSpargere la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca

  • Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca a fost spart, în noaptea de duminică spre luni, iar din interior a fost furată o sumă de bani aflată într-un fişet metalic.
  • Spargerea a fost sesizată prin apel la 112 luni dimineaţa, în jurul orei 06.00.

Poliţişti din Cluj-Napoca, de la Serviciul de Investigaţii Criminale Cluj, alături de poliţişti criminalişti au făcut cercetări şi, din verificările preliminare, a reieşit faptul că spargerea s-a produs în intervalul orar 02.30 – 03.00.

Atunci, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul clădirii, de unde a fost furată o sumă de bani dintr-un fişet metalic.

„Au fost demarate cercetări pentru a se stabili valoarea prejudiciului, existenţa altor bunuri sustrase, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, transmite Poliţia Cluj.

Cercetările sunt derulate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs fapta, identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală.

The post Spargere la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code