Flux-stiri

Alexandru Rafila va participa la Reuniunea miniștrilor Sănătății din Uniunea Europeană. Ce subiecte vor fi dezbătute la Bruxelles

Testarea pacienţilor suspecţi de Covid ar putea fi făcută şi în cabinetele medicilor de familieTestarea pacienţilor suspecţi de Covid ar putea fi făcută şi în cabinetele medicilor de familie

  • Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, va participa mâine, 7 decembrie, la Reuniunea miniștrilor Sănătății din Uniunea Europeană.
  • La reuniunea de la Bruxelles se va discuta despre oordonarea măsurilor ce trebuie luate în vederea detectării și a controlului răspândirii noii variante Omicron.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, va participa la Reuniunea miniștrilor Sănătății din Uniunea Europeană – EPSCO, care se va desfășura mâine, 7 decembrie 2021, la Bruxelles.

Pe agenda miniștrilor Sănătății din spațiul european se află subiecte de interes pentru contextul epidemiologic actual, precum coordonarea măsurilor ce trebuie luate în vederea detectării și a controlului răspândirii noii variante Omicron a SARS-CoV-2 și achiziționarea, prin procedură comună la nivel UE, a terapiilor COVID-19.

Miniștrii Sănătății din Uniunea Europeană vor mai susține un schimb de opinii privind necesitatea înființării la nivelul Comisiei Europene, a unui serviciu specializat în asigurarea pregătirii situațiilor de urgență vare apar în domeniul sănătății.

The post Alexandru Rafila va participa la Reuniunea miniștrilor Sănătății din Uniunea Europeană. Ce subiecte vor fi dezbătute la Bruxelles appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code