Flux-stiri

Medicul Fauci anunță că situația COVID în SUA nu merge în direcția cea bună

vaccin-anti-covidvaccin-anti-covid

  • Anthony Stephen Fauci susține că situația COVID din SUA nu merge în direcția cea bună.
  • Cazurile la nivel național se înmulțesc,î nsă spitalele din multe părți ale țării se străduiesc să țină pasul cu multiplele creșteri de cazuri.
  • Principalul consilier medical al președintelui Joe Biden pentru COVID-19 spune că își dorește să țină situația sub control.

Anthony Stephen Fauci, în calitate de medic al National Institutes of Health, susține că situația COVID din SUA nu merge în direcția cea bună. Cazurile la nivel național se înmulțesc, însă spitalele din multe părți ale țării se străduiesc să țină pasul cu multiplele creșteri de cazuri ,situația fiind îngreunată și de lipsa personalului.

În timp ce SUA au probleme din cauza creșterilor rapide ale numărului de cazuri COVID, în Africa de Sud și Marea Britanie sunt anunțate scăderi masive ale numărului de cazuri. Principalul consilier medical al președintelui Joe Biden pentru COVID-19, Fauci, spune că își dorește să țină situația sub control, conform Wral.com

„Există încă unele state din statele sudice și din vest care continuă să crească”, a spus Fauci, „dar dacă modelul urmează tendința pe care o vedem în alte locuri, cum ar fi nord-estul, cred că vei începe pentru a vedea o schimbare în toată țara.”

În ultimele zile au fost identificate  în medie peste 705.700 de cazuri noi în fiecare zi, o creștere de 8% în ultimele două săptămâni, potrivit unei baze de date New York Times. Spitalizările la nivel național sunt în medie de 159.500 în fiecare zi, un record și o creștere de aproximativ 25%. Media de decese noi este acum de 2.152 pe zi, în creștere cu 41%.

Fauci transmite oamenilor să rămână pregătiți pentru cel mai negru scenariu,deoarece dat fiind noul val acesta prezintă un grad ridicat de transmisibilitate. Statele Unite ale Americii, cu doar 63% din populația sa complet vaccinată, sunt în urmă față de alte națiuni dezvoltate și au o populație considerabilă, rezistentă la vaccinuri.

The post Medicul Fauci anunță că situația COVID în SUA nu merge în direcția cea bună appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code