Flux-stiri

Liderii Ucrainei liniștesc poporul. Ei afirmă că invazia rusă nu va exista

Trupe-rusești-la-granița-cu-UcrainaTrupe-rusești-la-granița-cu-Ucraina

  • Liderii Ucrainei încearcă să liniștească națiunea, spunând că invazia nu va exista chiar dacă au recunoscut că rușii sunt de temut.
  • Echipamentele americane vor veni în ajutorul Ucrainei pentru întărirea apărării printr-un transport aerian.
  • Rușii susțin că nu plănuiesc un atac, însă aceștia au pregătiți 100.00 de militari în apropierea Ucrainei.

Liderii Ucrainei încearcă să liniștească națiunea, spunând că invazia nu va exista chiar dacă au recunoscut că rușii sunt de temut. Echipamentele americane vor veni în ajutorul Ucrainei pentru întărirea apărării printr-un transport aerian. Rușii susțin că nu plănuiesc un atac,însă aceștia au pregătiți 100.00 de militari în apropierea Ucrainei, determinând Statele Unite și aliații săi din NATO să se grăbească să se pregătească pentru un posibil război.

Departamentul de Stat a ordonat familiilor întregului personal american la Ambasada SUA la Kiev să părăsească țara și a spus că personalul neesențial al ambasadei ar putea pleca. Marea Britanie a spus că, de asemenea, retrage unii diplomați și dependenți din ambasada sa.

Cu toate acestea, în Ucraina, autoritățile au încercat să proiecteze calmul și mulți oameni obișnuiți și-au exprimat scepticismul că va exista o invazie în curând.

Ministrul Apărării, Oleksii Reznikov, a declarat că începând de astăzi, nu există motive să credem că Rusia se pregătește să invadeze iminent, menționând că trupele sale nu au format ceea ce el a numit un grup de luptă care ar putea forța trecerea graniței.

Rusia a declarat că acuzațiile occidentale că planifică un atac sunt doar o acoperire pentru propriile provocări planificate ale NATO.

The post Liderii Ucrainei liniștesc poporul. Ei afirmă că invazia rusă nu va exista appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code