Flux-stiri

Meteorologii avertizează: Până la jumătatea lunii decembrie temperaturile vor fi în scădere

Vremea se răcește semnificativ în următoarele două săptămâni. După 7 decembrie se încălzeșteVremea se răcește semnificativ în următoarele două săptămâni. După 7 decembrie se încălzește

  • Meteorologii avertizează că în următoarele săptămâni temperaturile vor fi în scădere.
  • Practic, până la jumătatea lunii decembrie temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în toată ţara.

Meteorologii avertizează că în următoarele săptămâni temperaturile vor fi în scădere. Practic, până la jumătatea lunii decembrie temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în toată ţara.

În săptămâna 14– 21 noiembrie valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, posibil uşor mai coborâte în cele nord-estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui uşor deficit în zonele montane.

În săptămâna 21– 28 noiembrie temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, excepţie făcând nordul extrem, unde vor fi local deficitare.

În săptămâna 28 noiembrie– 05 decembrie temperaturile medii vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în regiunile estice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi deficitar în vest, nord-vest şi centru, dar mai ales la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 05– 12 decembrie mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări

The post Meteorologii avertizează: Până la jumătatea lunii decembrie temperaturile vor fi în scădere appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code