Flux-stiri

LIVE UPDATE. 262 de zile de invazie. Ucraina se pregătește de reconstrucție în orașele eliberate din sudul țării

  • Autoritățile ucrainene încep munca grea de reconstrucție în teritoriile recent eliberate în contraofensiva lor din sud.
  • Șeful administrației militare regionale din Mykolaiv a îndemnat localnicii să se ferească de orice explozibil lăsat în urmă de ruși.
  • Mâine ne așteptăm să reaprovizionăm depozitele cu ajutoare umanitare pentru populație”, a declarat liderul Vitalii Kim.

Autoritățile ucrainene încep munca grea de reconstrucție în teritoriile recent eliberate în contraofensiva lor din sud. Șeful administrației militare regionale din Mykolaiv, care se învecinează cu Herson, a vizitat vineri orășelul Snihurivka pentru a discuta despre restabilirea vieții în teritoriile eliberate din regiune”.

Lucrăm deja pentru a furniza comunităților eliberate electricitate și comunicații și pentru a restabili semnalul TV. Mâine ne așteptăm să reaprovizionăm depozitele cu ajutoare umanitare pentru populație”, a declarat liderul Vitalii Kim.

El a lăudat personalul spitalelor din oraș pentru că a lucrat în timpul ocupației rusești. De asemenea, el a îndemnat localnicii să se ferească de orice explozibil lăsat în urmă de ruși, scrie CNN.

În ciuda faptului că serviciile relevante au început deja să înlăture minele din teritoriile eliberate, îi avertizez pe locuitorii locali să fie atenți”, a adăugat Kim.

The post LIVE UPDATE. 262 de zile de invazie. Ucraina se pregătește de reconstrucție în orașele eliberate din sudul țării appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code