Flux-stiri

Mike Tyson, despre războiul din Ucraina, în timp ce fumează iarbă: „Dacă un șoim omoară o altă pasăre, de ce să omori șoimul?”

Mike Tyson fumează iarbă LIVEMike Tyson fumează iarbă LIVE

  • Alex Jones, un cunoscut actor, regizor și adept al teoriei conspirației, a încercat să-l convingă pe Mike Tyson să devină negociator al păcii în Ucraina.
  • Momentul prezentat de Marca a avut loc în cazul unei emisiuni în care atât gazda, cât și fostul mare boxer, au fumat iarbă.
  • Fostul campion la categoria grea Mike Tyson stă în prezent departe de sport, dar face avere din vânzarea de canabis. De asemenea, Tyoson participă des la emisiuni unde pune țara la cale alături de diferiți influenceri.

Alex Jones, un cunoscut actor, regizor și adept al teoriei conspirației, a încercat să-l convingă pe Mike Tyson să devină negociator al păcii în Ucraina.

Comparându-l cu Dennis Rodman, în momentul în care fostul baschetbalist l-a vizitat pe Kim Jong-un în Coreea de Nord, Alex Jones i-a cerut lui Mike Tyson să negocieze pacea cu Rusia. Cu toate acestea, fostul campion la categoria grea a oferit o analogie suprarealistă și i-a transmis lui Jones că nu intenționează să se implice în conflictul din Ucraina. Asta, remarcă Jones, chiar dacă Tyson ar avea șanse reale să obțină o audiență la Vladimir Putin.

Cred că a început ca un război pentru bani și atât de mulți dintre noi s-au implicat din cauza laturii umanitare. A devenit un război al umanității pentru că atât de mulți oameni s-au implicat, atât de multe țări s-au implicat. Rusia pierde cu adevărat din perspectiva opiniei publice. Asta e mai rău decât să fii lovit de o bombă nucleară, ca să spunem așa. Cu o bombă nucleară cel puțin ești mort, dar trebuie să trăiești cu porcăria asta”, a explicat „Iron” Mike.

Totodată, Tyson a făcut o analogie care l-a uimit pe Alex Jones. „Eu văd lucrurile așa, iar oamenilor nu le va plăcea ce voi spune. Uneori văd un șoim care prinde un măcăleandru . Și îl pot opri să omoare acea pasăre, dar odată ce îl opresc, după ce am ucis șoimul, șoimul moare, puiul lui moare. Pe cine salvez, de fapt? Cum am dreptate? Asta le spun copiilor mei, cum aveți dreptate dacă salvați acea pasăre chiar acum? Acum șoimul va muri, puiul lui va muri, cineva va muri”, a explicat Tyson.

Așadar, remarcă jurnaliștii de la Marca, Mike Tyson preferă ca selecția naturală, cu Rusia ca forță superioară, să fie cea care decide soarta omenirii. În loc să încerce să-și folosească influența pentru a putea intermedia pacea folosind prietenia lui cu Vladimir Putin, Mike încă se gândește la întreaga filozofie a „supraviețuirii celui mai puternic”.

Spunând efectiv că Ucraina este țara mai puțin slabă și că nu poate face nimic pentru a împiedica atât de mulți oameni să moară. Cu toate acestea, Tyson fumează iarbă în timp ce filosofează, astfel că punctele sale de vedere ar trebui analizate mai amplu.

În urmă cu mulți ani, Mike Tyson a primit o ofertă de 500.000 de dolari pentru a intra în ring cu Vladimir Putin.

The post Mike Tyson, despre războiul din Ucraina, în timp ce fumează iarbă: „Dacă un șoim omoară o altă pasăre, de ce să omori șoimul?” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code