Flux-stiri

Milani Cosmetics neagă afirmația lui Amber Heard că a folosit produsul lor pentru a acoperi vânătăile provocate de Johnny Depp

Amber HeardAmber Heard

  • Amber Heard a fost prinsă cu minciuna după ce un brand de machiaj a demascat-o în procesul lui Johnny Depp.
  • Singura problemă cu afirmația sa este că produsul All In One Correcting Kit de la Milani a fost lansat abia în 2017, după cum explică chiar brandul.
  • Milani Cosmetics a postat vineri un videoclip TikTok în care explică faptul că trusa de machiaj afișată de avocatul lui Heard nu ar fi fost disponibilă înainte de 2017, subliniind că presupusul abuz ar fi avut loc oricând între 2012 și 2016.

Milani Cosmetics a ripostat față de afirmația lui Amber Heard că a folosit unul dintre produsele lor pentru a ascunde presupusele vânătăi făcute de actorul Johnny Depp.

În plin proces de defăimare intentat împotriva ei de fostul soț Johnny Depp, celebrul producător de machiaj Milani Cosmetics a respins afirmația făcută de echipa de avocați a lui Amber Heard, potrivit căreia actrița din Aquaman ar fi folosit unul dintre produsele sale pentru a ascunde presupusele vânătăi primite de la Johnny Depp, pe motiv că articolul respectiv nu fusese încă lansat la momentul presupusului incident.

Afirmația în cauză a fost prezentată de avocata lui Heard, Elaine Bredehoft, în timpul declarațiilor sale de deschidere la 12 aprilie 2022.

Argumentând împotriva afirmațiilor potrivit cărora, în ciuda faptului că, în ciuda faptului că ar fi fost abuzată, actrița nu a avut niciodată leziuni vizibile la nivelul persoanei sale, Bredehoft a prezentat instanței un Milani Cosmetics „All-in-One- Correcting Kit” și a declarat în fața juriului: „Aceasta este ceea ce Amber a purtat în geantă pe toată durata relației cu Johnny Depp. Ea este un actor. Credeți sincer că a părăsit apartamentul ei, vreodată, fără machiaj? Credeți că ar fi vrut ca alți oameni să-i vadă vânătăile și tăieturile?”, a continuat ea. „Asta a folosit – a devenit foarte pricepută în acest domeniu și veți auzi mărturia lui Amber despre cum trebuia să amestece diferitele culori pentru diferitele zile ale vânătăilor, pe măsură ce acestea se dezvoltau și despre diferitele culori”.

The post Milani Cosmetics neagă afirmația lui Amber Heard că a folosit produsul lor pentru a acoperi vânătăile provocate de Johnny Depp appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code