Flux-stiri

Milioane de britanici au ales să lucreze remote de pe plajă vara asta. Ce spun angajatorii

  • Munca remote de pe plajă crește tensiunile în companii.
  • Un sfert dintre angajați cred că productivitatea scade pe malul mării.
  • O companie din Dubai încurajează munca remote cel puțin o lună.

De mai bine de patru ani, munca remote a devenit….exotică. Plaja sau piscina sunt priveliștile pe care angajații preferă să le vadă, atunci când intră într-o ședință pe ZOOM, scrie Daily Mail.

E noul trend în rândul britanicilor, care profită de politicile de muncă remote ca să lucreze de pe plajă. Dar asta nu-i încântă pe colegii care au ales să rămână la birouri.
Aceștia se plâng de productivitatea scăzută și de aparițiile informale pe Zoom ale celor care lucrează de pe marginea piscinei.

Un studiu MoneySuperMarket arată că aproape o treime dintre cei care muncesc remote din destinații exotice nu respectă termenele limită din cauza diferențelor de fus orar.

Însă CEO-ul unei companii de marketing încurajează angajații să lucreze din străinătate pentru cel puțin o lună pe an. În același timp, alți angajatori renunță la politicile de muncă remote și impun prezența la birou pentru cel puțin două zile pe săptămână.

The post Milioane de britanici au ales să lucreze remote de pe plajă vara asta. Ce spun angajatorii appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 54 times, 6 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code