Flux-stiri

Fanii lui Taylor Swift au dansat până au declanșat o activitate seismică, pe stadionul Letzigrund din Zurich. Seismologii au numit fenomenul „Swiftquake”

  • Seismologii au sesizat vibrații după concertul lui Tylor Swift.
  • Fanii lui Taylor Swift au provocat vibrații resimțite la 6 km.
  • Fenomenul în care fanii zguduie pământul se numește Swiftquake.

Când Taylor Swift urcă pe scenă, chiar și pământul dansează! Seismologii elvețieni credeau că se apropie un cutremur – de fapt erau miile de fani care săreau și dansau la concertul superstarului american Taylor Swift de pe stadionul Letzigrund din Zurich. Seismologii au numit fenomenul „Swiftquake”- vibrațiile s-au simțit până la 6 kilometri distanță de stadion, scrie Blick.

Același fenomen a fost observat și în Scoția în timpul concertului de 3 zile din Edinburg de acum câteva săptămâni. Cei care stăteau aproape de stadion au spus că își dădeau seama ce melodie cântă starul după zgomotul care se auzea când săreau cei 70 de mii de fani.

Românii sunt dezamăgiți că artiștii străini nu vin la festivaluri și anulează în ultimul moment. După Nicki Minaj, încă o dezamăgire. Organizatorii de la Electric Castle au anunțat că trupa Queens of the Stone Age nu va mai concerta în festival. Vocalistul Josh Homme urmează să fie operat, așa că trupa și-a anulat tot turneul european.

The post Fanii lui Taylor Swift au dansat până au declanșat o activitate seismică, pe stadionul Letzigrund din Zurich. Seismologii au numit fenomenul „Swiftquake” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 40 times, 5 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code