Flux-stiri

Cercetătorii britanici spun că oamenii care economisesc dorm mai bine

  • Economiile ajută oamenii să fie mai relaxați și optimiști.
  • 60% dintre britanicii sunt obișnuiți să economisească.
  • Oamenii strângători nu mai sunt luați prin surprindere de evenimente.

Visezi să fii milionar? Nu e de ajuns! Pune bani deoparte în fiecare zi, ca sa ai un somn de toți banii! Nici nu știi cand te trezesti bogat! Dacă vrei să ai un somn mai bun și liniștit, învață să faci economii în fiecare lună. Economiile ajută oamenii să fie mai relaxați și optimiști cu privire la viitor, spun cercetătorii britanici de la Universitatea Bristol .

6 din 10 britanici sunt obișnuiți să economisească, chiar dacă nu au salarii așa mari. Astfel, evenimentele neprevăzute nu-i mai iau prin surprindere și se simt mai puțin stresați.

Cercetătorii au studiat economiile la peste 10.000 de oameni din ultimii 10 ani și au observat că cei care își blochează conturile de economii timp de un an, strâng mai mulți bani decât restul.

The post Cercetătorii britanici spun că oamenii care economisesc dorm mai bine appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 39 times, 5 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code