Flux-stiri

Un român a intrat cu un camion într-o biserică din Austria. Bărbatul le-a spus polițiștilor că „Biserica i-a ruinat viața”

  • Acum câteva săptămâni, el a rupt o biblie în biserica penticostală.
  • Clădirea biserici stă acum să se prăbușească.
  • În lăcașul de cult se aflau un pastor și două persoane.

Un român stabilit în Austria nu a așteptat Judecata de Apoi și a vrut să își facă singur dreptate în fața lui Dumnezeu sau măcar în fața….pastorului.

Supărat pe biserica penticostală pe care o frecventa, românul de 32 de ani a intrat cu un camion de 12 tone în lăcașul sfânt. Și nu a fost o greșeală, pentru că a lovit clădirea de mai multe ori. Bărbatul nu s-a opus arestării și le-a spus polițiștilor că „Biserica i-a ruinat viața”.

Clădirea este grav avariată și stă să se probușească, au spus autoritățile, iar înăuntru se aflau un pastor și 2 persoane, care nu au fost rănite.

Polițiștii nu exclud ca românul să fi fost drogat sau băut, mai ales, că acum câteva săptămâni, a rupt o biblie în mijlocul bisericii. Cazul a fost preluat de oficiul regional pentru lupta împotriva extremismului.

The post Un român a intrat cu un camion într-o biserică din Austria. Bărbatul le-a spus polițiștilor că „Biserica i-a ruinat viața” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 41 times, 5 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code