Flux-stiri

Ministerul britanic al Apărării: Forțele ruse se întorc în Belarus și Rusia pentru „reorganizare și realimentare”

  • Ministerul britanic al Apărării afirmă că forțele rusești și cele belaruse se reîntorc în țările lor pentru realimentare.
  • Cea mai recentă analiză vine după ce armata rusă a declarat că va reduce „drastic” operațiunile din apropierea Kievului și a Moscovei în timpul negocierilor de pace de ieri de la Istanbul.
  • Războiul din Ucraina intră în cea de-a treizeci și cincea zi.

„Forțele Kremlinului se întorc în Belarus și Rusia pentru reorganizare și realimentare”, afirmă Ministerul britanic al Apărării.

În timp ce războiul din Ucraina intră în cea de-a 35-a zi, trupele de la Kremlin se întorc în Belarus și Rusia, într-o mișcare care pune „și mai multă presiune” asupra logisticii lor.

Cea mai recentă analiză vine după ce armata rusă a declarat că va reduce „drastic” operațiunile din apropierea Kievului și a Moscovei în timpul negocierilor de pace de ieri de la Istanbul.

Într-o declarație, Ministerul Apărării a spus: „Unitățile ruse care au suferit pierderi grele au fost forțate să se întoarcă în Belarus și Rusia pentru a se reorganiza și a se realimenta. O astfel de activitate pune și mai multă presiune asupra logisticii, deja, tensionate a Rusiei și demonstrează dificultățile pe care Rusia le are în reorganizarea unităților sale în zonele înaintate din Ucraina. Rusia va continua, probabil, să compenseze capacitatea sa redusă de manevră terestră prin lovituri masive de artilerie și rachete.”

The post Ministerul britanic al Apărării: Forțele ruse se întorc în Belarus și Rusia pentru „reorganizare și realimentare” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code