Flux-stiri

Ministerul Turismului vrea să claseze România în rândul destinațiilor din Europa. Apelează la influenceri ca să atragă turiștii străini

  • Ministerul Turismului le cere influencerilor să promoveze România.
  • Scopul este de a-i face pe turiștii străini să aleagă România ca city break.
  • TikTok, Youtube și Instagram sunt rețelele de socializare vizate pentru publicitate.

Se distrează, dar pot munci în același timp. Ministerul Turismului le cere influencerilor să promoveze pe rețelele de socializare obiectivele turstice din România, pentru a-i atrage pe turiștii străini.

Despre acest subiect a discutat mai multe Alina Ceușan, influencer.

„Am avut colaborări de-a lungul timpului cu diverse hoteluri, pensiuni, cu diverși oameni din industria HORECA și ne-am bucurat foarte tare de fiecare dată când am putut să aducem un plus și să punem România pe hartă și pentru alții”, a spus Alina Ceaușan.

The post Ministerul Turismului vrea să claseze România în rândul destinațiilor din Europa. Apelează la influenceri ca să atragă turiștii străini appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code