Flux-stiri

Ministrul rus de Externe: Livrările europene de arme către Kiev vor duce la pierderi și mai mari în Ucraina

  • Ministrul rus de externe a menționat că în situația cu Ucraina, Rusia face ceea ce trebuie.
  • „Este rău că oamenii mor acum, dar mii de oameni au murit în opt ani de conflict”, a declarat ministrul rus.

Ministrul rus de externe, Lavrov: „În situația cu Ucraina, facem ceea ce trebuie. Este rău că oamenii mor acum, dar mii de oameni au murit în opt ani de conflict în Donbass. Cu siguranță se crează o imagine pe scena mondială, ca la Hollywood. Există răul absolut și bunătatea absolută. Și bunătatea absolută, desigur, este întruchipată chiar în personajele care, de fapt, sunt scenariștii acestui film de acțiune. Trist. Sunt sigur că această isterie va trece de partenerii noștri occidentali, nici nu mă pot exprima în alt mod. Suntem întotdeauna gata pentru dialog cu o condiție indispensabilă: doar pe baza egalității și pe baza respectului și luării în considerare a intereselor celuilalt. Occidentul are nevoie de subiectul unui nuclear sau al celui de-al treilea război mondial pentru a sprijini rusofobia”.

Ministrul rus de externe și-a exprimat condoleanțe pentru moartea civililor din Ucraina. Oamenii care locuiesc acolo trebuie să decidă asupra viitorului Ucrainei, a spus Lavrov. Orice viață umană este neprețuită, dar, din păcate, orice acțiune militară implică victime, a spus Lavrov.

„Orice cetățean care locuiește în Crimeea își poate vorbi fluent limba maternă, spre deosebire de Ucraina, care interzice folosirea limbii ruse. Moscova nu justifică nicio acţiune care să ducă la moartea civililor”, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov. Acesta a mai spus că Rusia nu are gânduri de război nuclear, potrivit unui raport Reuters.

Ministrul a spus că o altă conversație telefonică între Putin și Macron este în curs. Rusia oprește livrările de motoare rachete către SUA, a spus Rogozin: „Lasă-i să zboare în spațiu pe mături”. Rusia încetează, de asemenea, cooperarea cu SUA privind experimentele pe ISS, a spus Rogozin.

The post Ministrul rus de Externe: Livrările europene de arme către Kiev vor duce la pierderi și mai mari în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code