Flux-stiri

Ministrul Transporturilor, despre posibilul accident aviatic din pădurea Buhoci: „Prioritatea este găsirea pilotului”

  • Prioritatea este găsirea pilotului, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre prăbușirea unui avion de mici dimensiuni în pădurea Buhoci din Bacău.
  • În plus, referitor la „softurile de găsire”, ministrul a declarat că nu au acuratețe de 100% și trebuie îmbunătățite.
  • Un avion de mici dimeniuni s-a prăbușit, luni, în pădurea Buhoci, din județul Bacău. Elicopterul SMURD a încheiat căutările după mai bine de două ore, potrivit coordonatorului SMURD Iași, Diana Cimpoeșu.

Prioritatea este găsirea pilotului, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre prăbușirea unui avion de mici dimensiuni în pădurea Buhoci din Bacău. Căutarea este grea.

Căutările sunt grele, deoarece coordonatele primite acoperă un arial, iar zona este dificilă, a declarat, luni seara, la Antena 3, Grindeanu.

Sper să îl găsească în viață pe pilot cât mai repede”, a spus ministrul.

Întrebat despre eventualitatea că avionul „zbura nestingherit în spațiul aerian al României”, în condițiile în care pare că până la această oră nu sunt informații despre avion și despre un plan de zbor, Sorin Grindeanu a răspuns că prioritatea este găsirea pilotului, după care „se va vedea tot pe procedură”.

În plus, referitor la „softurile de găsire”, ministrul a declarat că nu au acuratețe de 100% și trebuie îmbunătățite.

Un avion de mici dimeniuni s-a prăbușit, luni, în pădurea Buhoci, din județul Bacău. Pompierii băcăuani au anunțat doar că au fost solicitați să intervină în pădurea din zona localității Buhoci în urma unui apel care anunță un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni.

The post Ministrul Transporturilor, despre posibilul accident aviatic din pădurea Buhoci: „Prioritatea este găsirea pilotului” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code