NEWSNET

Flux-stiri

Modul în care Bucureștiul a atins o cifră istorică de infecții COVID-19, la doar o zi după congresul PNL

  • DSP din București a repartizat în cursul zilei de ieri circa 1.400 de noi cazuri.
  • La doar a doua zi după Congresul PNL, numărul cazurilor de infecții din București au crescut în mod radical.

Conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) din București a repartizat în cursul zilei de ieri circa 1.400 de noi cazuri rămase nerepartizate, a informat Grupul de Comunicare Strategică, după ce luni a fost înregistrat un record de cazuri de infecții raportat pentru Capitală.

„La nivelul Municipiului București, în intervalul de referință, au fost efectuate 2.083 de teste RT-PCR și 6.624 teste rapide antigenice. De asemenea, în același interval au fost alocate aproximativ 1400 de cazuri care erau nealocate, cifra înscriindu-se în media zilnică de cazuri pe care DSP București le prelucrează și alocă, după efectuarea anchetelor epidemiologice”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

A doua zi după Congresul PNL, numărul cazurilor de infecții cu COVID-19 înregistrate în București au crescut în mod radical, ajungând luni la un nou record de la începutul pandemiei. În ultimele 24 de ore au fost semnalate 2.559 de cazuri noi în București.

The post Modul în care Bucureștiul a atins o cifră istorică de infecții COVID-19, la doar o zi după congresul PNL appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code