Flux-stiri

Reacția lui Florin Cîțu la vizita Ursulei von der Leyen la București: „Zi importantă pentru țara mea”

Florin Cîțu la congresul PNL.Florin Cîțu la congresul PNL.

  • Premierul a publicat pe Twitter un mesaj referitor la vizita Ursulei von der Leyen de luni.
  • Florin Cîțu afirmă că PNRR va deveni mai digital, mai ecologic și mai rezistent.
  • Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este structurat pe 15 componente a câte 6 piloni.  

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, în vizita sa oficială la Bucureşti, va prezenta evaluarea privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) al României în cadrul NextGenerationEU.

Aceasta va avea întrevederi cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu, a transmis instituţia europeană.

„Zi importantă pentru țara mea cu vizita @EU_Commission Președinte,@vonderleyen, deoarece #PNRR național urmează să fie aprobat. Implementarea reformelor și investițiilor din #PNRR va permite ?? să devină mai ecologic, mai digital și mai rezistent, pentru a asigura un viitor mai bun pentru noi toți.”

„În timpul vizitei sale, preşedinta von der Leyen se va întâlni cu preşedintele României, Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu. Cei trei înalţi oficiali vor vizita Spitalul Universitar Bucureşti, care ar putea beneficia de finanţare prin Mecanismul de redresare şi rezilienţă. La finalul vizitei, cei trei demnitari vor susţine o conferinţă de presă”, mai arată comunicatul de presă al CE

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este structurat pe 15 componente care acoperă şase piloni: tranziţia verde; transformarea digitală; creşterea inteligentă, sustenabilă şi favorabilă incluziunii; coeziunea socială şi teritorială; sănătate, rezilienţă economică, socială şi instituţională; politici pentru noua generaţie, mai indică sursa menţionată.

The post Reacția lui Florin Cîțu la vizita Ursulei von der Leyen la București: „Zi importantă pentru țara mea” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code