Flux-stiri

Momentul ideal din zi pentru sex în funcție de vârstă

sexsex

  • În ce moment al zilei ar trebui să faci sex la 20 ani, 30, 40 și 50?
  • Dorințele se schimbă de-a lungul anilor – asta e un fapt și totuși ne întrebăm adesea dacă există norme, limite acceptabile sau minime când vine vorba de lucrurile care se întâmplă sub pătură?
  • Studiile arată următoarele corelații interesante între vârsta unei persoane și momentul în care face sex.

În ce moment al zilei ar trebui să faci sex la 20 ani, 30, 40 și 50? Dorințele se schimbă de-a lungul anilor – asta e un fapt și totuși ne întrebăm adesea dacă există norme, limite acceptabile sau minime când vine vorba de lucrurile care se întâmplă sub pătură?

Dacă ai între 20 și 30 de ani – 15:00

Atunci este vârful energiei sexuale pentru oamenii din această vârstă. Mijlocul zilei este momentul ideal pentru a face dragoste de către persoanele care au sub 30 de ani.

Dacă ai între 30 și 40 de ani – 08:20

Cuplurile între 30 și 40 de ani ar trebui să se concentreze pe plăcerile de dimineață, spune Dr. Paul Kelly, cercetător clinic la Universitatea Oxford. În acești ani, suntem deja obișnuiți să ne trezim mai devreme și acțiunea în pat nu va fi de neconceput. Dr. Kelly spune că ora 8:20 este momentul ideal pentru această pasiune, deoarece lumina soarelui crește testosteronul atât la bărbați, cât și la femei.

Dacă ai între 40 și 50 de ani – 22:20

Pentru cei care se află la acest interval de vârstă este ideal să facă sex înainte de culcare. Cu cât oamenii îmbătrânesc, cu atât se culcă mai repede, iar Dr. Kelly recomandă puțină pasiune înainte ca cuplurile să se lase pradă „somnului neprihănit”.

Dacă ai între 50 și 60 de ani – 22:00

Un moment ideal pentru a face schimb de afecțiune pentru cei care au intrat în „vara târzie a vieții”, Dr. Kelly avertizează că membrii acestei grupe de vârstă ar trebui să evite sexul de dimineață, deoarece poate provoca o creștere bruscă a tensiunii arteriale și poate cauza un atac de cord.

Dacă ai peste 60 de ani – 20:00

Oxitocina, cunoscută și sub numele de hormonul trezirii, este eliberată în timpul orgasmului. Pentru că seniorilor le place să se culce mai devreme, Dr. Kelly recomandă intimitatea cu patru ore înainte de miezul nopții.

The post Momentul ideal din zi pentru sex în funcție de vârstă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code