Flux-stiri

Monte Carlo: Djokovic deschide sezonul pe zgură cu o victorie în două seturi

  • Novak Djokovic s-a calificat în „optimi” la Monte Carlo.
  • L-a învins pe Ivan Gakhov.
  • Djokovic încearcă să câştige al 39-lea titlu de Masters 1000 din carieră.

Novak Djokovic a obținut calificarea în optimile turneului de la Monte Carlo, după ce a trecut în două seturi de ocupantul locului 198 în ierarhia ATP, Ivan Gakhov. Sârbul a câștigat cu scorul de 7-6(5), 6-2, scrie Sport Star.

Djokovic încearcă să câştige al 39-lea titlu de Masters 1000 din carieră şi să îşi îmbunătăţească recordul. A mai câştigat trofeul la Monte Carlo în 2013 şi 2015.

„Nu l-am văzut niciodată jucând pe Ivan, până astăzi, sincer să fiu. Am urmărit un pic din rezumatul meciului pe care l-a avut ieri și cam atât. Nu a fost cea mai bună pregătire a meciului, dar el este un jucător tânăr, care vine din Challenger Tour, și tocmai era pe val” , a recunoscut sârbul.

„Este diferit să te antrenezi și apoi să joci un meci oficial pe zgură, unde cred că mingea nu sare de două ori la fel. Este întotdeauna destul de imprevizibil ce se va întâmpla. Dar, per total, sunt doar mulțumit de felul în care mi-am ținut nervii, în momentele importante, şi am reușit astfel să obțin victoria în două seturi” , a mai spus Djokovic.

Citește și:

Are un salariu de șase cifre ca jucătoare de pickleball și e nr. 1 în lume. Cum a ajutat-o mama ei să-și antreneze rezistența psihică

Spaniolul Jon Rahm câștigă primul turneu major de golf masculin din 2023. Câți bani a încasat

Max Verstappen amenință că va renunța la Formula 1: „Nu merită”

The post Monte Carlo: Djokovic deschide sezonul pe zgură cu o victorie în două seturi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code