Flux-stiri

Moș Crăciun vine pe motocicletă. An de an, bikerii dau o mână de ajutor celor nevoiași

  • 150 de motocicliști, îmbrăcați în Moș Crăciun, participă la parada Timișoara Bikers.
  • Parada încheie șirul acțiunilor umanitare pe care motocicliștii le fac în luna decembrie.
  • În acest an, motocicliștii au dus cadouri la centre sociale și la un adăpost de animale.

Motocicliștii din Timișoara duc încă de la începutul lunii cadouri celor mai puțin nororocoși. Iar când termină de împărțit daruri, pornesc într-o paradă.

Gheorghe Maur: „E un bun prilej de a ne aduna, de a schimba păreri, de a crea chestii, facem acte de caritate împreună.”

An de an, bikerii joacă rol de Moș Crăciun pentru zeci de copii și bunici mai puțin norocoși. Sorin participă la acest eveniment încă de la prima ediție.

Sorin Stanca: „Ne-am dus la o casă de copii, când am făcut primul Moș Crăciun, acum 15 ani. Și când au văzut cei peste 100 de Moși Crăciuni… am plâns toți, și noi, și ei…”

Și uite-așa numărul participanților crește de la o ediție la alta. Iasmina are 14 ani, iar din 2018 este Crăciuniță pentru alți copii.

Iasmina Maur: „Pentru ei contează foarte mult. Pentru că văd că suntem lângă ei, văd că vrea cineva să îi ajute. Au fost niște copii care nu aveau familii, nu aveau condiții deloc, deloc, deloc.”

The post Moș Crăciun vine pe motocicletă. An de an, bikerii dau o mână de ajutor celor nevoiași appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code