Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 19 decembrie 2021. Invitat: Tudorel Toader, avocat, fost ministru al Justiției

Alegerile pentru șefia CSM au arătat că și „garanții constituționali” ai independenței Justiției pot să nu respecte ce scrie în Constituție. Despre deciziile luate și ce se întâmplă cu adevărat în CSM, forul care ar trebui să vegheze la respectarea legii de către magistrați, despre cazul Cristian Danileț, despre cazul Robert Roșu și cazul Călin Popescu Tăriceanu – afli de la Tudorel Toader, avocat, fost ministru al Justiției, fost judecător CCR, actual rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Când vor răspunde magistrații pentru faptele lor, de ce a ajuns SIIJ inamicul public numărul 1 în România, ce a însemnat revocarea Laurei Codruța Koveși de la șefia DNA, cine a trimis scrisoarea anti-Koveși la Financial Times și despre revenirea serviciilor de informații în cercetarea penală, îți vorbește duminică, Tudorel Toader, de la ora 20.00, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 19 decembrie 2021. Invitat: Tudorel Toader, avocat, fost ministru al Justiției appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code