Flux-stiri

NATO pune tot mai mare presiune pe Rusia să oprească războiul

  • NATO trebuie să continue să fie cea mai puternică alianță din istorie, în fața unei lumi mai periculoase și a noii realități de securitate. Asta a spus Jens Stoltenberg, despre discuțiile de la Bruxelles.
  • Anthony Blinken, secretar de stat al Statelor Unite, a spus că vor discuta despre cum să își intensifice eforturile pentru a opri conflictul, să sprijine Ucraina și să pună mai multă presiune asupra Rusiei prin sancțiuni.
  • Blinken vrea continuarea sancționării Rusiei în cazul în care nu oprește războiul.

NATO trebuie să continue să fie cea mai puternică alianță din istorie, în fața unei lumi mai periculoase și a noii realități de securitate. Asta a spus Jens Stoltenberg, despre discuțiile de la Bruxelles.

Anthony Blinken, secretar de stat al Statelor Unite, a spus că vor discuta despre cum să își intensifice eforturile pentru a opri conflictul, să sprijine Ucraina și să pună mai multă presiune asupra Rusiei prin sancțiuni.

Blinken vrea continuarea sancționării Rusiei în cazul în care nu oprește războiul.

The post NATO pune tot mai mare presiune pe Rusia să oprească războiul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code